Hoojda lidi,vím že už s tím fakt otravuji,ale prosím klikněte na vajíčka/dráčky:
Adopt one today!

 moc mi na tom záleží,několik mi jich už umřelo.Děkuji všem kteří clickli.
Mia-Chan
 . .
 U
POZOR 2.KOLO!!-BLOG V SOND - hlasujte pro mě ZDE!

        "L" Z DEATH NOTE FC!

Nightmare

1. října 2010 v 19:26 | Yumi-chan |  Japan music
Nightmare je J-Rocková Visual Kei skupina založená v roku 2000.
Majú aj vedlajší projekt Sendai Kamotsu (sú tam ich alter-egá).

Zloženie:
Yomi (spev)
Sakito(gitara)
Hitsugi(gitara)
Ni-ya (Bass gitara)
Ruka(bubny,povodne bol iba náhrada za Zannina ktorý odišiel v Júli r.2000 z neznámych príčin ale neskor sa stal plnohodnotným členom)

Anime v ktorých sú pesničky od Nightmare:
Death note-1.opening a 1.ending (pesničky the World a Alumina)
Claymore-opening (pesnička Raison D´etre)
Majin Tantei Nougani Neuro-opening (pesnička sa volá Dirty)

Diskografia

Demo Tapes
[??.??.2001] - Vice
[??.??.2001] - Danzai
[??.??.2001] - Sapato
[07.13.2001] - 20010713
[08.15.2001] - Zange
[12.25.2001] - Sakibi no Tonakai
[12.25.2001] - 5+1=?

Singles
[10.21.2001] - Hankouki (犯行期)
[02.21.2002] - Jiyuu Honpo Tenshin Ranman (自由奔放天真爛漫)
[06.05.2002] - Gaia~Nadir Side -Zenith Side- (ガイア -Zenith Side-)
[08.21.2002] - Gaia~Nadir Side -Nadir Side- (ガイア -Nadir Side-)
[08.12.2003] - Crash Nightmare Channel
[08.21.2003] - Believe
[11.21.2003] - Akane/HATE/Over (茜/HATE/Over)
[04.21.2004] - Varuna
[07.22.2004] - Tokyo Shounen (東京傷年)
[11.25.2004] - Shian (シアン)
[01.04.2005] - Jibun no Hana (時分ノ花)
[10.08.2005] - Яaven Loud Speeeaker
[12.07.2005] - livEVIL (リヴィーヴル)
[10.18.2006] - the World / Alumina (the WORLD/アルミナ)
[06.06.2007] - Raison d'être

Albums
[11.21.2002] - Outlaw (アウトロー)
[04.21.2003] - Djaïnism ~Omae no mono wa ore no mono~ (ジャイアニズム ~お前の物は俺の物~)
[05.21.2003] - Djaïnism ~Ore no mono wa ore no mono~ (ジャイアニズム ~俺の物は俺の物~)
[12.25.2003] - Ultimate Circus
[11.25.2004] - Libido (リヴィド)
[02.22.2006] - anima
[05.10.2006] - Djaïnism - Nightmare kuse ni namaiki dazo (ジャイアニズム ~ナイトメアのくせに生意気だぞ~)(The Best of Nightmare)
[06.21.2006] - Djaïnism ~Omae no mono wa ore no mono~/Djaïnism ~Ore no mono wa ore no mono~ (ジャイアニズム ~お前の物は俺の物~)/(ジャイアニズム ~俺の物は俺の物~)
[02.28.2007] - the WORLD Ruler

VHS
[05.06.2002] - Gaia~Nadir Side -Zenith Side- (]ガイア -Zenith Side-)
[21.08.2002] - Gaia~Nadir Side -Nadir Side- (ガイア -Nadir Side-)
[25.02.2004] - Ultimate Circus Final -03.12.12 Shibuya kokaidô-

DVD
[25.02.2004] - Ultimate Circus Final -03.12.12 Shibuya kokaidô-
[22.12.2004] - ~love[CLIP]per~
[16.03.2005] - TOUR CPU 2004GHz
[21.09.2005] - Love Clip Per: Vol.2
[21.12.2005] - Hibiya Yagai ongaku do (日比谷野外音楽堂)
[28.06.2006] - [anima]lism
[06.12.2006] - love [CLIIIP]per(仮)

Knihy
[30.11.2005] - TenkaDaiBakusou
[??.05.2006] - Djaïnism (ジャイアニズム

nightmare
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Teru-chan Hlídač nových adminů Teru-chan Hlídač nových adminů | Web | 1. října 2010 v 19:51 | Reagovat

The world je super písnička :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama